Hörselskydd för jakt

ANPASSADE HÖRSELSKYDD

Individuellt utformade hörselskydd för jägare

För de jägare som söker praktiska kvalitetshörselskydd, men som inte har ”standardhörselgång” så är en individuellt anpassad öroninsats att föredra. Och för de som på grund av redan etablerad hörselnedsättning vill säkerställa dämpningen, så rekommenderas individuellt utformad öroninsats.

Bild på jägare i skogen

”Man sätter i dem på morgonen när man går ut och kommer på att de sitter kvar i öronen när man går och lägger sig”

Soundscope Pro-tect iHunt

Soundscope Pro-tect iHunt

Med ett individuellt utformat hörselskydd, Soundscope Pro-tect iHunt, säkerställer du en optimal passform och en optimal dämpning. Du får en komfort som gör att du har ett hörselskydd som du kan ha under hela jaktdagen och alltid skydda din hörsel när skottet kommer, oavsett om det är du eller någon av dina jaktkamrater som avlossar skottet.

Många kunder säger när man träffar dem att det är en otroligt bra investering. ”Man sätter i dem på morgonen när man går ut och kommer på att de sitter kvar i öronen när man går och lägger sig”. Den individuella passformen gör att de sitter säkert i öronen, placeringen i örat ger användaren en bättre möjlighet att lokalisera ljudkällan. Och – placeringen av mikrofonen ger mindre problem med vindbrus.

Auditus erbjuder avtryckstagning till Soundscope Pro-tect iHunt.

HÖRSELSKYDD FÖR MUSIKER

Professionella hörselskydd för musiker

Dämpa ljudnivån utan att ge avkall på ljudkvalitén med Bellman ER – professionella hörselskydd för musiker.

Förklaringen är ett speciellt dämp-filter som med sin raka dämpning sänker ljudet utan att ljudbilden påverkas i något ljud-filter. Skräddat sitter bäst! – Bellman ER är formade efter ett exakt avtryck av hörselgången och sitter säkert och bekvämt på plats i örat.

Hörselskyddet är tillverkat i mjuk allergivänlig silicon som anpassar sig efter käkrörelserna. På så vis riskerar du inte att släppa in skadligt ljud eller att de börjar skava. Bellman ER är mycket tåliga och du kan använda dem i många år framöver. De är tvättbara och består enbart av allergitestat och CE-godkänt material.

Bellman ER – en trygg investering.

Bild på trumset
HÖRSELSKYDD I ARBETSLIVET

Tuffa skydd för tuffa miljöer

Buller är ett problem på många arbetsplatser och kan göra en helt slutkörd efter arbetsdagen. Då är professionella hörselskydd ett absolut måste.

Bellman RC och CH är speciellt utvecklade för dig som arbetar i krävande miljöer. Men det finns även kvalitetshörselskydd för personal inom barnomsorg, fritidsverksamhet, badhus, slöjdlärare, musiklärare etc.

Vilken typ av hörselskydd använder ni i er verksamhet? Är de som använder hörselskydd nöjda med dämpning och passform?

Det finns flera fördelar att använda formgjutna hörselskydd. De sitter bekvämt i öronen och samtidigt stänger de effektivt ute störande omgivningsljud, oljud från maskiner och produktionsutrustning medan viktiga signaler och tal förblir hörbara. Du slipper höra onödigt ljud som är skadligt för din hörsel och du slipper känna dig trött efter jobbet.

 

Kontakta auditus

Kontakta oss redan idag för att få utformat dina anpassade hörselskydd. Vi har audionommottagningar i Åhus och Kristianstad.

 

Kontaktinformation