Information med anledning av Coronaviruset (COVID-19)

Med anledning av spridningen av Coronaviruset COVID-19 vill vi delge er information kring hur vi hanterar situationen. För närvarande fungerar vår verksamhet som vanligt och vi är redo att ta emot så väl nya som gamla kunder.

Vi tar situationen på största allvar och följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten fastställer. I vårt dagliga arbete vidtar vi alla de försiktighetsåtgärder som krävs för att minska smittspridningen av COVID-19 såsom god handhygien. De medarbetare som på något vis uppvisar symptom på smitta stannar hemma och besök ombokas till ett senare tillfälle.

För närvarande fungerar vår verksamhet som vanligt och vi är redo att ta emot dig. Om det är så att du vistats i ett riskområde eller uppvisar symptom på sjukdom ber vid dig att kontakta oss på telefon 010-3333880. Givetvis kan du höra av dig om du har några andra frågor.

Vi har för närvarande ett välfyllt lager med produkter och det går därför bra att beställa antingen via vår hemsida, mail eller telefon. Det enda som kan påverkas i nuläget är leveranstiderna som möjligtvis kan bli längre.